Chewy cookies med ingefær, appelsin og mandler

Del på facebook
Del på twitter
Del på email
Del på print

ANNONCE – i samarbejde med Dansukker

Cookies er simpelthen noget af det mest hjemlige at bage overhovedet. Det er super nemt at lave, det får hele hytten til at dufte, og der findes utallige af smagsvariationer. Min opskrift, som du finder nedenunder, er blevet piftet godt op med lækre julekrydderier, som ingefær, appelsin og mandler.

Forestil dig den sprøde kant.. blød chewy midte… den helt rigtige konsistens. Mmmh. Cookies er bare for nice!

Noget af det fantastiske ved Julen, er netop alle de fantastiske traditioner, som vi alle holder meget af. Hjemme hos mig, er det fx en tradition at vi samles og

laver hjemmelavet julekonfekt, julegodter, og julekager. Vi laver mange af de samme ting hvert år. Men det

er også helt vildt sjovt at prøve nye ting af! Derfor har jeg i år, valgt at lave denne lækre og julede småkager i samarbejde med Dansukker, som jeg er sikker på vil blive et hit hjemme hos dig! Jeg glæder mig i hvertfald til at servere den for mine venner og familie 😉

Til opskriften er der brugt både økologisk sukker og økologisk flormelis fra Dansukker, og du kan finde den inde under “opskrifter” her på siden.

Om Jon Daniel Edlund

Som du forhåbentlig kan fornemme, så fylder mad rigtig meget i mit liv. Det har en stor betydning for mig og den måde jeg lever på. Mad er nemlig ikke bare benzin, der får motoren til at køre. Det er vejen til velvære, til livsglæde og til samhørighed med andre mennesker. Derfor ser jeg også på maden, som en måde at fortælle historien om mig selv. Hvem jeg er og hvad jeg står for.

Jeg elsker både at bage kager og at spise og leve sundt. To ting der sagtens kan gå hånd i hånd, hvis du spørger mig. Så jeg blander lidt af det hele. Jeg giver plads til det jeg har lyst til, men også til det jeg ved gør kroppen godt.

Mine yndlingsretter er faktisk en ret god kombination af det hele. Hvad er dine?

Mine livretter skifter faktisk hele tiden. Nogle gange er jeg mest til indisk mad, andre gange kan en god grøntsagslasagne eller en skive friskbagt surdejsbrød med smør klare de fleste craving. Mmh! Men én ting jeg aldrig bliver træt af er pizza! Klassisk, italiensk pizza med en sprød, og lidt brændt skorpe. Det holder bare!

Men jeg er virkelig også fan af fermenteret mad såsom surdejsbrød, koreansk kimchi, gærede drikkevarer som øl og kombucha osv. Det er ting som faktisk er nemme at lave, men tilberedningstiden er lang. En forventningsfuld proces, som jeg virkelig elsker!

Vær den første til at skrive en kommentar!


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *