Marabou Noblesse sommerlagkage

Del på facebook
Del på twitter
Del på email
Del på print

ANNONCE – I samarbejde med Marabou

Som ambassadør for Marabou, får jeg lov til at udvikle forskellige opskrifter på lækre kager og bagværk. Men det bedste er, at jeg får lov til at smage på ny chokolade og forskellige produkter. Mmmh! Det er jo drømmen! Især de nye Noblesse chokolader, er jeg blevet ret begejstret for. Det er små tynde skiver af chokolade, med små stykker af knas i og fås i varianterne mælk, mørk og med appelsin! De smager sindssygt godt, især den med appelsin, som klart er min favorit.

Men ikke nok med at de kan nydes som de er, så er Noblesse faktisk også sygt nice at bruge til at pynte/dekorere lagkager med! Så slipper du faktisk for at begynde at temperere chokolade selv, hvilket kan være en svær proces og kræver en del øvelse.

Så! Har du lyst til at bage en fantastisk kage, og vil gerne vælge en hurtig løsning til noget lækkert og spiseligt pynt, som kan komme ovenpå? Så prøv Noblesse chokolade! Det spiller max 😉

Jeg har udviklet en opskrift på en fantastisk lækker lagkage, med de nye Noblesse. Det er en vidunderlig sommerlagkage, der passer perfekt til hygge med vennerne på en lun sommeraften eller til kaffen på en solrig eftermiddag i haven. Den består af lagkagebunde, flødeostecreme, Citroncurd, flødeskum og de lækre Noblesse chokolader. Find opskriften her på min hjemmeside under ”sødt bagværk” og prøv at lav den selv derhjemme!

 

 

Om Jon Daniel Edlund

Som du forhåbentlig kan fornemme, så fylder mad rigtig meget i mit liv. Det har en stor betydning for mig og den måde jeg lever på. Mad er nemlig ikke bare benzin, der får motoren til at køre. Det er vejen til velvære, til livsglæde og til samhørighed med andre mennesker. Derfor ser jeg også på maden, som en måde at fortælle historien om mig selv. Hvem jeg er og hvad jeg står for.

Jeg elsker både at bage kager og at spise og leve sundt. To ting der sagtens kan gå hånd i hånd, hvis du spørger mig. Så jeg blander lidt af det hele. Jeg giver plads til det jeg har lyst til, men også til det jeg ved gør kroppen godt.

Mine yndlingsretter er faktisk en ret god kombination af det hele. Hvad er dine?

Mine livretter skifter faktisk hele tiden. Nogle gange er jeg mest til indisk mad, andre gange kan en god grøntsagslasagne eller en skive friskbagt surdejsbrød med smør klare de fleste craving. Mmh! Men én ting jeg aldrig bliver træt af er pizza! Klassisk, italiensk pizza med en sprød, og lidt brændt skorpe. Det holder bare!

Men jeg er virkelig også fan af fermenteret mad såsom surdejsbrød, koreansk kimchi, gærede drikkevarer som øl og kombucha osv. Det er ting som faktisk er nemme at lave, men tilberedningstiden er lang. En forventningsfuld proces, som jeg virkelig elsker!

Vær den første til at skrive en kommentar!


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *