Vegetarisk tortilla fra “No Fairytales”

Del på facebook
Del på twitter
Del på email
Del på print

Annonce: Udgivet i samarbejde med No Fairytales

Vi ved jo alle sammen at det er sundt for os at spise grøntsager. Det kan nogle gange være en udfordring at få spist nok af dem! Men hvis du spiser tortilla pandekagerne fra No Fairytales, får du allerede et brød som indeholder op til 45% grøntsager. Det er lidt vanvittigt synes jeg, for de smager faktisk rigtig godt, og konsistensen er lige i skabet, sammenlignet med almindelige tortilla brød. Og det fantastiske med et tortilla brød, er at den kan bruges til så mange ting, og kan fyldes med hvad end man har!

Grøntsagstortilla fra No Fairytales” fås i 2 varianter. En med gulerod og en med rødbede. De er fiberrige, indeholder næsten 45% grøntsager og har færre kalorier end almindelige tortilla brød. Og smager de stadig godt? Oh yes! Hvor nice er det ikke lige?

I supermarkedet kan du finde dem i køle-afdelingen, hvor de bliver forhandlet i både Netto, Føtex og Bilka.

 

 

 

VEGGIE TORTILLA M. SØD KARTOFFEL, GRILLET GRØNT OG CHILISALSA

En snasket, men samtidigt vegetarisk og sund tortilla ret, som har masser af knald på smagen, farverne og konsistenserne. Det er en fulstændig overdådig grøntsags-ret, som ikke bare er sund, men den smager også vanvittigt godt. Den har en cremet sød kartoffelmos m. peanutbutter, rød karry og lime, grillede grøntsager, søde majs, ananas, ristede cashewnødder og en spicy og vanvittig god chili-tapenade, som sammen med en mild yoghurt dressing, binder alle smagene sammen.

Retten kan med fordel varieres med de grøntsager, som man nu engang har. Så længe du griller dem! En støbejerns grillpande er simpelthen et must have i et køkken. Det tilfører en brændt og grillet   smag til næsten hvad som helst, og det er super nemt!

 

Find opskriften under “opskrifter” 🙂 You won’t regret it!

Om Jon Daniel Edlund

Som du forhåbentlig kan fornemme, så fylder mad rigtig meget i mit liv. Det har en stor betydning for mig og den måde jeg lever på. Mad er nemlig ikke bare benzin, der får motoren til at køre. Det er vejen til velvære, til livsglæde og til samhørighed med andre mennesker. Derfor ser jeg også på maden, som en måde at fortælle historien om mig selv. Hvem jeg er og hvad jeg står for.

Jeg elsker både at bage kager og at spise og leve sundt. To ting der sagtens kan gå hånd i hånd, hvis du spørger mig. Så jeg blander lidt af det hele. Jeg giver plads til det jeg har lyst til, men også til det jeg ved gør kroppen godt.

Mine yndlingsretter er faktisk en ret god kombination af det hele. Hvad er dine?

Mine livretter skifter faktisk hele tiden. Nogle gange er jeg mest til indisk mad, andre gange kan en god grøntsagslasagne eller en skive friskbagt surdejsbrød med smør klare de fleste craving. Mmh! Men én ting jeg aldrig bliver træt af er pizza! Klassisk, italiensk pizza med en sprød, og lidt brændt skorpe. Det holder bare!

Men jeg er virkelig også fan af fermenteret mad såsom surdejsbrød, koreansk kimchi, gærede drikkevarer som øl og kombucha osv. Det er ting som faktisk er nemme at lave, men tilberedningstiden er lang. En forventningsfuld proces, som jeg virkelig elsker!

Vær den første til at skrive en kommentar!


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *