Sværhedsgrad

Vegetarisk quesadilla

Med smagrigt fyld af bønner, kål og ost. Mmh! Rigtig snasket, sundt og lækkert.

30 minutter
2-4 personer
Del på facebook
Del på twitter
Del på email
Del på print

Du skal bruge

300g kogte Limabønner, kidneybønner eller kikærter

saft og skal fra 1 hel citron

en håndfuld revet parmesanost eller 1 hel bøffel-mozzarella

salt og peber

½ spidskål, finthakket

en håndfuld frisk spinat

3-4 tsk grøn pesto

 

 

ANNONCE // NO FAIRYTALES

Idéen om at tage noget brød, og lægge rundt om en masse fyld, er genialt. Det findes mange steder, og i mange variationer. Oftest er det inden for fast foodkategorien, og med et kedeligt lyst brød, som ikke smager af noget. Min quesadilla er faktisk også fast food. Men bare med mange flere grøntsager, og med masser af smag! Tortilla brødene fra No Fairytales består nemlig af 45% grøntsager og har et højt indhold af fibre. Derudover smager de også rigtig godt, og har en super god konsistens! Det er faktisk svært at tro, at der er SÅ mange grøntsager i. Men den er god nok. Prøv dem selv! De er super nice. Du kan finde dem i køledisken i Netto, Føtex og Bilk.

HER FÅR DU OPSKRIFTEN PÅ MINE VEGETARISKE QUESADILLAS

Sådan gør du

Bland bønner, citronskal- og saft, revet parmesan (eller mozzarella, men tilsæt så først den til sidst), salt og peber sammen i en står skål, og blend med en stavblender til en tyk mos. Hak spidskålet fint, og tilsæt til massen. Smag til med citron og evt. mere salt.

Samling af quesadilla

Fordel 2-3 spiseskeer bønnemos ovenpå din pandekage, dernæst, mozzarella ost, en håndfuld frisk spinat, og nogle små klatter pesto. Fold pandekagen på midten, og læg den ene side ind over, så du får en halvmåne quesadilla. Steg begge sider på en stegepande ved høj varme med lidt olie på, til den bliver dejligt gyldenbrun. Afkøl en smule, skær ud i trekanter og servér lun med ekstra pesto til.

Vær den første til at skrive en kommentar!


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *