Sværhedsgrad

Chokoladekage

Oreo creme og Oreo Crushed Cookies

45 minutter
10-12 pers.
Del på facebook
Del på twitter
Del på email
Del på print

Du skal bruge

Chokoladekage

280g hvedemel

80g kakaopulver

1 stor tsk bagepulver

1 tsk salt

100 ml mælk

100g creme fraiche

220g smør

220g sukker

4 store æg

2 tsk vaniljesukker

200g crushed Oreo Crushed

Cookies (vendt i dejen)

Oreo creme

 

Oreo Crushed Cookies creme

400g philadelphia ost

3 dl fløde

100g flormelis

100g Oreo Crushed Cookies + ekstra til pynt

Annonce // Opskrift er udviklet i samarbejde med Oreo

Sådan gør du

1) Bland mel, kakaopulver, bagepulver, vaniljesukker og salt sammen.

2) Bland mælk og creme fraiche sammen i en anden skål.

3) Pisk smør og sukker luftigt i 3-5 minutter. Tilsæt 1 æg af gangen, og pisk det godt i massen.

4) Tilsæt halvdelen af de tørre ingredienser, og fold forsigtigt ind i massen

5) Tilsæt mælke/cremefraiche blandingen og vend godt sammen.

6) Tilsæt de resterende tørre ingredienser, og vend Oreo Crushed Cookies i massen.

7) Hæld massen i en form og bag i ovnen v. 170 grader alm ovn i ca. 25-35 minutter, eller til en gaffel kommer rent ud.

8) Lad kagen køle helt.

9) Lav din Oreo creme imens.

 

Oreo creme 

1) Pisk philadelphia ost og flormelis sammen i en skål

2) Pisk fløden i en anden skål, til en let-pisket flødeskum

3) Blend oreo crumbs til støv i en nøddehakker el. foodprocesser

4) Vend de to blandinger sammen, og tilsæt Oreo Crushed Cookies-støv. Vend sammen.

5) Fordel cremen på den afkølede kage og drys slutteligt med ekstra Oreo Crushed Cookies

Du kan også bruge dejmassen til muffins. Husk at toppe den med Oreo til sidst.

Vær den første til at skrive en kommentar!


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *