Sværhedsgrad

Lagkage

Med Oreo Crushed Cookies og friske bær

2 timer og 30 min
10-12 pers
Del på facebook
Del på twitter
Del på email
Del på print

Du skal bruge

Lagkagebunde 3 stk.

6 hele æg

300g rørsukker

100g hvedemel

40g kakaopulver

2 tsk bagepulver

200g Oreo Crushed Cookies pulveriseret eller 200g Oreo Crushed Cookies med creme lidt salt

 

Chokoladecreme

1 liter fløde

300g Marabou mælkechokolade

 

Fyld

200-400g Oreo Crushed Cookies

Friske bær

Annonce // Opskriften er udviklet i samarbejde med Oreo

Sådan gør du

Lagkagebunde 3 stk.

1) Pisk æg og rørsukker lyst og luftigt i en skål. Minimum 3 minutter.

2) Sigt hvedemel, kakaopulver, bagepulver og salt sammen i en anden skål, og vend det i æggesnapsen

3) Smør halvdelen af dejen ud i et jævnt lag, til den er ca. 1 cm tyk, på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag rouladebunden i ovnen v. 210 grader i ca. 8-10 minutter til den ser lysebrun og bagt ud. Bag en lagkagebund mere derefter.

4) Drys et tyndt lag sukker ud over bunden, og læg et stykke bagepapir ovenpå. Vend bunden på hovedet i et snuptag, og træk forsigtigt bagepapiret af undersiden mens den stadig er lun.

5) Lad bundene køle helt ned.

 

Chokoladecreme

1) Opvarm fløden til omkring kogepunktet, og det ryger en smule.

2) Hak chokoladen fint, og læg det i en skål. Hæld den varme fløde henover, og rør rundt med en dejskraber til du har en glat og tykt flydende chokoladecreme.

3) Dæk overfladen af cremen med husholdningsfilm, og stil den på frys i minimum 2 timer. Evt. på køl natten over.

4) Pisk cremen med en el-pisker, til du får en fast creme. Men pas på! Du må ikke piske den for meget, så skiller den!

5) Brug cremen i lagkagen, og lidt til at pynte med uden på og top.

 

Fyld/Samling af lagkagen

1) Udstik/skær 3 runde kagebunde ud af dine lagkagebunde i en passende størrelse.

2) Placer 1 bund nederst på et lagkagefad, og fordel et godt lag chokoladecreme henover. Drys med en masse Oreo Crushed Cookies og en håndfuld friske bær. Læg en lagkagebund henover, og fortsæt således v. næste lag.

3) Slutteligt kan du pynte kagen ved at smøre den op med chokoladecremen, og drysse med Oreo Crushed Cookies, og forsigtigt trykke dem ind i cremen langs siderne på kagen.

 

“Prøv at tage Oreo Crushed Cookies med i dine yndlingsopskrifter, de passer bare SÅ godt

til bagning”

 

Jon Edlund

Vær den første til at skrive en kommentar!


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *