Sværhedsgrad

Marabou Noblesse sommerlagkage

Dejligt enkel lagkage, med lemoncurd, flødeost og lækker mælkechokolade

3 timer
8-10 personer
Del på facebook
Del på twitter
Del på email
Del på print

Du skal bruge

1 pakke lagkagebunde, eller 3 stk hjemmelavede

 

Fyld 1:

150g sukker

150g citronsaft

150g hele æg

2 blade husblas

200g philadelphia flødeost

 

Fyld 2:

150g marabou mælkechokolade

3 dl flødeskum

 

Pynt:

2 dl flødeskum

1 bakke jordbær

1 æske Noblesse (antal efter humør og smag)

Lidt revet Marabou mælkechokolade

Annonce // Opskriften er udviklet i samarbejde med Marabou

Sådan gør du

Start med at lave din lemoncurd. Hæld sukker, citronsaft og æg op i en gryde, og lad det koge langsomt op, mens du rører i det konstant. Læg husblas i blød i kold vand imens. Når cremen er begyndt at tykne, må den gerne koge op mens du fortsat rører konstant. Opløs husblassen heri, og stil curden på køl i 30 minutter.

Fyld 1:

Pisk Philadelphia og lemon curd til en lidt tyk creme.

Fyld 2:

Smelt Marabou mælkechokolade i mikrobølgeovnen eller i vandbad og lad afkøle. Pisk fløden og bland den med chokoladen. Smør fyld 1 på den nederste bund og læg ny bund ovenpå, smør dernæst fyld 2 på denne og afslut med en bund på toppen. Nu er kagen klar til at blive pyntet.

Pynt:

Sprøjt kagen med flødeskum og pynt med halve jordbær og Noblesse. Slut evt. af med lidt revet marabou mælkechokolade.

Vær den første til at skrive en kommentar!


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *