Sværhedsgrad

Banankage

Banankage med Oreo Crushed Cookies

60 minutter
10-12 pers
Del på facebook
Del på twitter
Del på email
Del på print

Du skal bruge

Oreo Banankage

4 små modne bananer (ca. 300g)

200g smør, stuetempereret

180g sukker

100g brun farin

4 hele æg, stuetempereret

150g græsk youghurt/creme fraiche

220g hvedemel

1 tsk salt

1 tsk natron

1 tsk vaniljesukker

100g Oreo Crushed Cookies

 

Mørk chokolade ganache

100ml fløde

140g mørk Marabou chokolade

25g smør

100-150g Oreo Crushed Cookies

 

Annonce // Opskriften er udviklet i samarbejde med Oreo

Sådan gør du

1) Tænd ovnen på 170 grader alm. ovn.

2) I en skål, piskes smør, sukker, brun farin sammen et par minutter til en lys og luftig masse. Æggene piskes hurtigt i, ét af gangen.

3) Mos bananerne, og tilsæt dem sammen med græsk yoghurt og vend rundt med en dejskraber.

4) Sigt de tørre ingredienser i massen, og vend det godt sammen med en dejskraber. Vend Oreo Crushed Cookies i dejen.

5) Hæld dejen i en smurt bageform, eller en springform beklædt med bagepapir. Kagen bages i ovnen i ca. 30-40 minutter, eller indtil den ser dejligt bagt ud, og en gaffel kommer rent ud af kagen, uden dej på. Afkøl kagen lidt i formen, før du løsner den.

 

EKSTRA! Mørk chokolade ganache – Sådan gør du!

1) Din ganache skal gerne laves 5-10 minutter inden den skal hældes ud over kagen.

2) Hak Marabou chokoladen fint.

3)  Opvarm fløden til det lige begynder at koge, og hæld det over din chokolade. Rør nu forsigtigt rundt i skålen med en dejskraber, til al chokoladen er smeltet og din ganache er blank.

4) Tilsæt det stuetempererede smør, og vend det i, til det er helt opløst.

5) Fordel din ganache udover din afkølede kage, og drys med en masse Oreo Crushed Cookies!

Vær den første til at skrive en kommentar!


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *