Sværhedsgrad

Kanelsnegle

med Oreo Crushed Cookies

2 timer og 45 min
12-14 stk
Del på facebook
Del på twitter
Del på email
Del på print

Du skal bruge

Kanelsnegle

300ml sødmælk

20g gær

2 små æg

80g sukker

40g brun farin

1 lille tsk kardemomme

1 lille tsk salt

600-650g hvedemel

150g smør (stuetempereret)

 

Remonce

100g brun farin

100g sukker

200g smør (stuetempereret)

100g Oreo Crushed Cookies

1-2 spsk kanel

1 spsk hvedemel

 

EKSTRA! Flødeoste- creme (+10 min.)

75g smør (stuetempereret)

200g Philadelphia flødeost

80g flormelis

Annonce // Opskriften er udviklet i samarbejde med Oreo

Sådan gør du

1) Opløs gær i mælk og tilsæt mel. Bland dejen sammen med smør, æg, sukker, brun farin, salt, kardemomme og resten af melet. Ælt dejen godt i hånden eller på røremaskine. Ælt til du får en blank, glat og smidig dej.

2) Læg dejen ud på et meldrysset bord, og lad den hvile tildækket i ca. 30 minutter. Lav din remonce imens.

3) Pisk smør, sukker og brun farin hurtigt sammen. Tilsæt kanel og hvedemel og pisk det hurtigt sammen. Bland dine Oreo Crushed Cookies i til sidst.

4) Sørg for at bruge lidt mel på bordet, så dejen ikke klistrer fast. Rul dejen tyndt ud i en stor rektangel, ca. 0,5-1 cm tyk.

5) Fordel et jævnt lag remonce udover hele dejen, og rul dejen til en pølse. Skær 12-14 brede stykker af dejen, og placer dem i en bageform m. bagepapir, så de ligger ved siden af hinanden. Tryk dem lidt flade med håndfladerne.

6) Lad sneglene efterhæve tildækket i ca. 1 time og 30 minutter.

7) Pisk stuetempereret smør sammen med flødeost og flormelis til en glat creme. Sæt på køl til den skal bruges.

8) Sæt ovnen på 180 grader alm. ovn, pensl kanelsneglene med et sammenpisket æg, og bag dem i ca. 20-25 minutter midt i ovnen. Afkøles på en rist.

9) Flødeostecremen fordeles til sidst henover kagen.

Vær den første til at skrive en kommentar!


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *