Om mig

Jon Daniel Edlund

JEG HEDDER JON DANIEL EDLUND, BOR I AARHUS OG JEG ELSKER AT LAVE MAD. KØKKENET ER DET VIGTIGSTE RUM I MIT HJEM, HVOR JEG ELSKER AT STÅ OG LEGE MED RÅVARER OG UDVIKLE NYE OPSKRIFTER PÅ MAD OG KAGER.

Siden min plads i finalen i DR’s populære TV-program ”Den Store Bagedyst 2018”, har jeg for alvor valgt at fokusere 100% på min passion for mad, kager og PIZZA. Jeg har valgt at gøre det til en levevej. Jeg har startet min egen virksomhed ”Jons Madklub”, hvor jeg kombinerer min passion for mad, events og formidling. Jeg tilbyder afholdelse af private og offentlige pizza- og bagekurser,

I 2023 blev jeg uddannet “pizzaiolo” gennem AVPN (associazione verace pizza napoletana) I Napoli.

Jeg brænder nemlig for at formidle og undervise, og jeg har været en efterspugt underviser og aktør til mange forskellige events. Jeg har erfaring med roller både som vært, dommer og tilrettelægger af programindhold.

Jeg har i dag mere end 68.000 engagerede følgere på instagram, som elsker at se mig stå og kreere god mad, pizza og andre lækre sager. Og for uden mit publikum, er talenterne ikke meget værd. Så jeg sætter pris på den dedikation og interesse jeg oplever fra folk, fra b.la sociale medier, som er meget interesserede i mine opskrifter. Dem deler jeg også ud af her på hjemmesiden, du skal blot søge i fanen under ”opskrifter”.

Tilmeld nyhedsbrev

... og få 10% rabat på din næste ordre* 🍕

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og bliv en del af mit italienske univers!
Få eksklusive opdateringer om de nyeste opskrifter, tilbud på vores lækre produkter og vær blandt de første til at modtage information om mine nylancerede pizzakurser.
Tak for at være en del af Jons Madklub-familien!

Ved at tilmelde dig accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Jon’s Madklub. Herunder info omkring nye kursusdatoer, nye produkter og andet lækkert pizzaindhold. Vi respekterer dit privatliv og sender kun relevant indhold.
* Rabatten er gyldig på udvalgte produkter (omfatter ikke pizzaovn, kurser, gavekort og pizzakit