Kurv

Om mig

Jon Daniel Edlund

JEG HEDDER JON DANIEL EDLUND, BOR I AARHUS OG JEG ELSKER AT LAVE MAD. KØKKENET ER DET VIGTIGSTE RUM I MIT HJEM, HVOR JEG ELSKER AT STÅ OG LEGE MED RÅVARER OG UDVIKLE NYE OPSKRIFTER PÅ MAD OG KAGER.

Siden min plads i finalen i DR’s populære TV-program ”Den Store Bagedyst 2018”, har jeg for alvor valgt at fokusere 100% på min passion for mad, kager og PIZZA. Jeg har valgt at gøre det til en levevej. Jeg har startet min egen virksomhed ”Jons Madklub”, hvor jeg kombinerer min passion for mad, events og formidling. Jeg tilbyder afholdelse af private og offentlige mad- og kagekurser,

Jeg brænder også for at formidle og undervise, og jeg har været en efterspugt underviser og aktør til mange forskellige events. Jeg har erfaring med roller både som vært, dommer og tilrettelægger af programindhold.

Jeg har i dag mere end 66.000 engagerede følgere på instagram, som elsker at se mig stå og kreere god mad, pizza og andre lækre sager. Og for uden mit publikum, er talenterne ikke meget værd. Så jeg sætter pris på den dedikation og interesse jeg oplever fra folk, fra b.la sociale medier, som er meget interesserede i mine opskrifter. Dem deler jeg også ud af her på hjemmesiden, du skal blot søge i fanen under ”opskrifter”.