Om mig

Jeg hedder Jon Daniel Edlund, og jeg elsker at lave mad. Køkkenet er det vigtigste rum i mit hjem, hvor jeg elsker at stå og lege med råvarer og udvikle nye opskrifter på mad og kager.

Siden min plads i finalen i DR’s populære TV-program ”Den Store Bagedyst 2018”, har jeg for alvor valgt at fokusere 100% på min passion for mad og kager. Jeg har valgt at gøre det til en levevej. Jeg har startet min egen virksomhed ”Jons Madklub”, hvor jeg kombinerer min passion for mad, events og formidling. Jeg tilbyder afholdelse af private og offentlige mad- og kagekurser, kreationer af kager til arrangementer og events mm.

Jeg brænder også for at formidle og undervise, og jeg har været en efterspugt underviser og aktør til mange forskellige events. Jeg har erfaring med roller både som vært, dommer og tilrettelægger af programindhold.

Jeg har et meget legende sind og en eksperimenterende tilgang til at stå i et køkken. Jeg elsker at lære nyt, men også at tilføre nye dimensioner til det allerede velkendte.

Jeg har i dag mere end 40.000 engagerede følgere på instagram, som elsker at se mig stå og kreere god mad og lækre kager. Og for uden mit publikum, er talenterne ikke meget værd. Så jeg sætter pris på den dedikation og interesse jeg oplever fra folk, fra b.la sociale medier, som er meget interesserede i mine opskrifter. Dem deler jeg også ud af her på hjemmesiden, du skal blot søge i fanen under ”opskrifter”.

Men det er ikke kun kagerne jeg brænder for. Som færdiguddannet skolelærer er børn og unges trivsel og velvære også en hjertesag for mig. Jeg har en udpræget social side, der gør at jeg gerne vil hjælpe børn såvel som unge. At bruge min viden og kundskaber til at gøre en forskel. Alene og sammen med andre.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.