Privatlivspolitik

Politik for beskyttelse af personoplysninger for Firmaet Jons Food Business v. Jon Daniel Edlund

Introduktion og sammenfatning

Det er vigtigt for Firmaet Jons Food Business v. Jon Daniel Edlund (“Firmaet Jons Food Business v. Jon Daniel Edlund” eller “vi”), at dine personoplysninger er beskyttet. Denne politik informerer dig om, hvordan vi behandler dine personoplysninger og dine rettigheder. Personoplysninger er alle oplysninger, der kan knyttes til dig som privatperson, f.eks. navn og kontaktoplysninger.

Kort fortalt behandler vi dine oplysninger af følgende årsager:

  • I det omfang det er nødvendigt for at håndtere din ordre og levere dit print og din ramme.
  • For at give dig tilbud og inspiration, via nyhedsbreve og ved målrettet markedsføring på de sociale medier og andre medier online og offline.
  • Til at kommunikere med dig og besvare dine spørgsmål.
  • Til at overholde obligatorisk lovgivning (f. eks. forbruger- og regnskabslovgivning).

Du har en række rettigheder i henhold til databeskyttelsesloven.

For eksempel har du altid ret til at gøre indsigelse mod markedsføring. Du kan også læse om, hvordan du kan påvirke vores behandling af dine personoplysninger, og hvilke rettigheder du har.

Vil du vide mere? Så kan du læse vores detaljerede beskrivelser herunder. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan, hvorfor og hvor længe, vi behandler dine personoplysninger.

Hvem er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger?

Firmaet Jons Food Business v. Jon Daniel Edlund med dansk CVR-nummer 40029621 er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger. Bemærk desuden, at vores betalingsudbyder(e) og vores leverandør(e) behandler personoplysninger indsamlet via vores hjemmeside efter købet, og hver især er ansvarlige for deres behandling.

Hvis du ønsker at kontakte os vedrørende vores behandling af dine personoplysninger, bedes du kontakte os på danieledlund.jon@gmail.com

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Firmaet Jons Food Business v. Jon Daniel Edlund har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige i firmaet Jons Food Business v. Jon Daniel Edlund er: Jon Daniel Edlund.

Fra hvem eller hvor indsamler vi dine personoplysninger?

Vi behandler personoplysninger, som du har valgt at dele med os.

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Firmaet Jons Food Business v. Jon Daniel Edlund, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Hvem kan få adgang til dine personoplysninger?

Dine personoplysninger behandles primært af os i Firmaet Jons Food Business v. Jon Daniel Edlund. Vi sælger aldrig dine personoplysninger. I nogle tilfælde deler vi dine personoplysninger for at opfylde vores forpligtelser over for dig på en god og effektiv måde:

  • For at vi kan sikre, at du betaler os, vil vores betalingsudbyder(e) få adgang til dine personoplysninger
  • For at vi kan levere dine varer til din private adresse eller til din arbejdsplads, og for at kunne håndtere eventuelle returforsendelser, deler vi dine personoplysninger med vores leverandør, som står for afsendelse med en transportvirksomhed.
  • Til at markedsføre relevante produkter og gøre vores hjemmeside så relevant som muligt, deler vi dine personoplysninger med dem, der leverer en markedsføringstjeneste til os, for eksempel Facebook og Google.
  • Vi deler dine personoplysninger med it-leverandører, som behandler personoplysningerne på vegne af os som databehandlere for at assistere os med it-tjenester.

Hvis du ønsker flere detaljer om, hvem vi deler dine personoplysninger med, er du velkommen til at kontakte os.

Hvor lang tid opbevarer vi dine oplysninger?

Personoplysningerne registreres hos Firmaet Jons Food Business v. Jon Daniel Edlund og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Hvordan kan du påvirke vores behandling af dine personoplysninger?

Som registreret hos Firmaet Jons Food Business v. Jon Daniel Edlund har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til danieledlund.jon@gmail.com

Ret til adgang

Du har ret til at få bekræftet, om vi behandler personoplysninger om dig eller ej. Du kan få adgang til personoplysningerne og modtage en kopi af de personoplysninger, som vi har behandlet.

Ret til at indgive klage

Klager over produkter kan sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.
ec.europa.eu

Ved klage skal vores email adresse angives: danieledlund.jon@gmail.com samt hjemmesiden du har købt varen på.

Cookies

Her finder du flere oplysninger om vores cookiepolitik.