Effeuno P134HA 509 Pizzaovn (Høj model – Inkl biscotto sten)

6.899,00 kr.

På lager

Effeuno er en italiensk produceret pizzaovn i verdensklasse. Har du lyst til at bage pizzaer, som de gør i Napoli? Så skal du have fingrene i den her ovn. Ovnen er godkendt af AVPN organisationen (Associazione Verace Pizza Napoletana) til at bage autentisk napolitansk pizza i hjemmet.

ARI04101 HDR
Hvorfor er den her ovn så god?

Det er den af mange årsager. Men primært fordi den har 2 separate varmelegemer, der ikke bare kan nå de tårnhøje temperaturer, på over 509 grader, som gør at pizzaen bliver tilberedt på 75-85 sekunder. Men også fordi, de kan indstilles separat, og det gør det enormt nemt at få den perfekte temperatur på din pizza – som skaber perfekte resultater. Hver gang! Effeuno er jævn i sin temperaturfordeling i hele ovnen, som betyder at pizzaen ikke skal vendes og drejes.

DETTAGLIO INTERNO
DETTAGLIO CRUSCOTTO 2

Takket været de høje temperatuer, betyder det, at du kan få en pizza med en enormt luftig, brændt og dejlig skorpe. Pizzaen bages på så kort tid, at den når at blive tilberedt så effektivt, samtidigt med at du bevarer den fugtige lækre konsistens på dejen. Det vil altså sige, at Effeuno gør det super nemt, at bage perfekte, lækre pizzaer hver gang, med en skorpe du vil elske at spise, som aldrig bliver tør!

Når du vælger denne model (høj model) har du også muligheden for at bage større brød og boller uden problemer. 

Dimensioner
Vægt: ca. 25 kg
Bredde: 54 x Dybde 59 x Højde 35 cm

Strømforsyning
Tilslutning: Elektrisk
Effekt: 3 kW
Spænding: 230V

Anbefalet brug:
450-475 grader top
375-400 grader bund

P 134 HA 509 MECCANICA OK 2

Yderligere information

Vægt 25 kg
Størrelse 59 × 54 × 35 cm