Pizzakursus for din virksomhed

I løbet af kurset, vil I lære om hvad der kendetegner en ægte napolitansk pizza og høre en masse om, hvad der skal til, for at lykkes med at bage gode italienske pizzaer derhjemme. All the do’s and don’ts! 

Som uddannet Pizzaiolo fra Napoli, vil jeg bruge omkring første halvdel af kurset på at dele ud af min store passion og ekspertise inden for at skabe autentisk napolitansk pizza med jer.

I får b.la. hands-on læring, hvor jeg trin for trin vil lære jer hemmelighederne bag dejen, saucen, toppingen, ovnen, alt sammen i ægte napolitansk stil. Vi kommer rigtig i dybden med hele processen, fra start til slut.

Og så vil i selvfølgelig nyde de lækreste napolitanske pizzaer, i nogensinde har smagt, lige fra ovnen.

Efterfølgende er der “fri leg” hvor man kan lave mange forskellige slags pizzaer (eller mere) da jeg medbringer et væld af lækre italienske råvarer – vi kommer til at lave klassikere – men helt sikkert også helt nye pizzaer og smagsoplevelser.

Firmakursus

Hvor lang tid tager det?

Arrangementet tager ca 2,5-3 timer (eller mere), afhængig af hvor meget i hygger jer, og gerne vil bage/spise. Der er i hvertfald pizza man kan spise ad libitum og rester kan man tage med sig videre i pizzaæsker.

Hvad koster det?

Det koster 9.000 kr for op til 10 personer (personpris 900 kr) 16.000 for 20 personer (personpris 800 kr) og billigere hvis i er flere. For 25 personer eller derover, er prisen 750 kr pr deltager. Priserne er ekskl moms.

Hvor mange kan man være?

I forhold til deltagerantal, så har jeg hverken et minimum eller maximum. Så længe I har lokalerne/kapaciteten, så har jeg mulighed for at opskalere mine kurser. Det foretrukne deltagerantal, for mig, ligger på mellem 10-30 personer. Men jeg har holdt kurser før 50+ deltagere. Dette betyder at jeg vil medbringe kameraudstyr samt en projektor, så jeg kan “live-streame” teknikkerne op på en storskærm, så alle kan følge med på samme tid. Og så har jeg også flere hænder/assistenter med 🙂

Hvad skal VI stå for?

Jeg har alt med: ovne, udstyr og færdiglavet dej. Alt i skal have til rådighed er stikkontakter og bordplads. Medmindre vi skal være i mine lokaler i Aarhus C 🙂 Og drikkevarer skal i også selv klare 😉
 
OBS: Hvis arrangementet afholdes på Sjælland eller mere end 1,5 times kørsel fra århus (ca) , koster det 1.000-1.500 kr yderligere 🙂 
 
Ønsker i kurset afvikles på engelsk? No problemo – men det bliver med en ekstra omkostning på 1.500 kroner.

Firmakursus

For mere info om kurser

Kontakt mig

Har du flere spørgsmål, vil booke mig eller bare hyggesnakke om pizza, så tag fat i mig.

Firmakursus

Tilmeld nyhedsbrev

... og få 10% rabat på din næste ordre* 🍕

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og bliv en del af mit italienske univers!
Få eksklusive opdateringer om de nyeste opskrifter, tilbud på vores lækre produkter og vær blandt de første til at modtage information om mine nylancerede pizzakurser.
Tak for at være en del af Jons Madklub-familien!

Ved at tilmelde dig accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Jon’s Madklub. Herunder info omkring nye kursusdatoer, nye produkter og andet lækkert pizzaindhold. Vi respekterer dit privatliv og sender kun relevant indhold.
* Rabatten er gyldig på udvalgte produkter (omfatter ikke pizzaovn, kurser, gavekort og pizzakit