Pizzakursus for private

Elsker du også en lækker pizza? Så kom med på dette pizzakursus, hvor du kan lære at lave ægte napolitanske pizzaer sammen med andre pizzaelskende ligesindede! Vi kommer til at nørde en masse sammen, bage en masse lækre pizzaer og vigtigst af alt; hygge os med det!

I løbet af kurset, vil I lære om hvad der kendetegner en ægte napolitansk pizza og høre en masse om, hvad der skal til, for at lykkes med at bage gode italienske pizzaer derhjemme. All the do’s and don’ts!

Som uddannet Pizzaiolo fra Napoli, vil jeg bruge omkring første del af kurset på at dele ud af min store passion og ekspertise inden for at skabe autentisk napolitansk pizza med jer. Du vil komme til at lære om den gode pizzadej, teknikker, hæveprocesser, bagning, toppings og meget mere.

Pizzakursus
Pizzakursus

I får b.la. hands-on læring, hvor jeg trin for trin vil lære jer hemmelighederne bag dejen, saucen, toppingen, alt sammen i ægte napolitansk stil. Vi kommer rigtig i dybden med hele processen, fra start til slut og vi kommer til at bage mange forskellige slags pizzaer, bruge mange forskellige råvarer og ingredienser, både traditionelle og mere nytænkte.
 Og så vil i selvfølgelig nyde de lækreste napolitanske pizzaer, i nogensinde har smagt, lige fra ovnen.

Vi bager pizzaerne ved 450-500 grader i 80-90 sekunder, og på den korte tid kan der nå at opstå ren pizza-magi!

Og bare rolig… Du skal nok blive mæt 😉

Så hvis du gerne vil lære en masse nyt, inspireres til dit eget pizzabageri derhjemme eller blot vil have en fed aften med dine nærmeste, hvor vi fordyber os i den italienske og napolitanske pizza, så kom med!

Hvor lang tid tager det?

Start kl 17.00 – slut ca. 20.30.

Hvad skal jeg medbringe?

Ingenting! Vi sørger for alle ingredienser og udstyr 🙌

Hvad er inkluderet i prisen?

  • Minimum 3-4 saftige pizzaer 🍕(du får selvfølgelig  også eventuelle pizzarester med hjem i pizzaæsker)
  • Drikkevarer ad libitum – både med eller uden alkohol🥤
  • Snacks under kurset 🍿
  • En overraskelse i form af en lækker goodiebag 🎁
  • Og så får du selvfølgelig en fed og lærerig aften, hvor du lærer at lave autentiske napolitanske pizzaer, hands-on træning i pizzadej, saucen, toppings og bagning samt hyggelig atmosfære med masser af pizza-nørderi!
Pizzakursus

For mere info om kurser

Kontakt mig

Har du flere spørgsmål, vil booke mig eller bare hyggesnakke om pizza, så tag fat i mig.

Firmakursus

Tilmeld nyhedsbrev

... og få 10% rabat på din næste ordre* 🍕

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og bliv en del af mit italienske univers!
Få eksklusive opdateringer om de nyeste opskrifter, tilbud på vores lækre produkter og vær blandt de første til at modtage information om mine nylancerede pizzakurser.
Tak for at være en del af Jons Madklub-familien!

Ved at tilmelde dig accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Jon’s Madklub. Herunder info omkring nye kursusdatoer, nye produkter og andet lækkert pizzaindhold. Vi respekterer dit privatliv og sender kun relevant indhold.
* Rabatten er gyldig på udvalgte produkter (omfatter ikke pizzaovn, kurser, gavekort og pizzakit