Philadelphia julecookies m. hvid chokolade og Amarena kirsebær
Sværhedsgrad
Fun facts
Annonce // opskrift udviklet i samarbejde med Philadelphia Danmark
Du har måske aldrig prøvet det før, men hvis du har en portion Philadelphia Original tilovers, så kan du altid bruge det i dine hjemmebagte cookies. Du skal simpelthen bare erstatte noget af smørret med det, og så er det ellers bare med til at du får nogle ekstra lækre og chewy cookies! Herunder har jeg lavet en opskrift på nogle super lækre, chewy og julede cookies med hvid chokolade og Amarena kirsebær. Selvfølgelig med Philadelphia Original i. Prøv det! 😉
Du skal bruge
225g smør (stuetempereret)
100 g Philadelphia Original
175 g sukker
100 g brun farinsukker
1 helt æg og 1 æggeblomme
1 tsk. vaniljepulver eller kornene fra 1 hel vaniljestang
350 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
1 lille tsk. salt
200 g hvid chokolade
150 g Amarena kirsebær
Sådan gør du
Pisk smør, Philadelphia Original, æg, sukker, brunt farinsukker og vaniljepulver sammen i en skål i 5-6 minutter, til du har en let, lys og luftig masse. Hak chokoladen groft sammen med dine hele Amarena kirsebær og tilsæt det til blandingen, sammen med resten af de tørre ingredienser. Vend det hele sammen og stil dejen på køl i 30 minutter. Brug evt. en isske til at ”scoope” dejen ud på en bageplade m. bagepapir – eller afvej nogle runde kugler på ca. 45-50 g pr. stk. Sørg for at lægge dem med god afstand imellem hinanden. Sæt dine cookies på frys i 30 minutter og tænd ovnen på 190 grader alm ovn imens. Bag dem i 16-18 minutter til de har fået en flot gyldenbrun farve ud i kanten. De må stadig gerne være lidt bløde. Afkøl helt på en rist.
Jeg skaber fortryllende
Events og kurser
Kom med på ét af mine kagekurser, hvor jeg garanterer smil, højt humør og masser af udfordringer og lækkerier!
Eller vil du hellere lære at lave dit helt eget surdejsbrød? Ægte italiensk pizza? Eller noget helt tredje? Så kan vi også sagtens finde ud af det.