Kurv

Marabou Noblesse chokoladeroulade

1 time
10-12 pers.

Sværhedsgrad

2

Fun facts

Annonce // Opskrift udviklet i samarbejde med Marabou

Du skal bruge

Til rouladebund

3 hele æg

160g sukker

60g hvedemel

25g kakaopulver

1 tsk bagepulver

lidt salt

 

Chokoladecreme

300g philadelphia

50g flormelis

2 dl fløde

200g marabou mælkechokolade

 

Fyld

8-10 knuste noblesse stykker

100g friske hindbær

Sådan gør du

Rouladebund

Pisk æg og sukker lyst og luftigt i en skål i minimum 3 minutter, til det bliver en tyktflydende æggesnaps. Sigt hvedemel, kakaopulver, bagepulver og salt sammen i en anden skål, og vend det forsigtigt i æggesnapsen. Smør dejen ud i et jævnt lag, til den er ca. 1 cm tyk, på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag rouladebunden i ovnen ved 210 grader i ca. 8-10 minutter.

Drys et tyndt lag sukker ud over bunden, og læg et stykke bagepapir ovenpå. Vend bunden på hovedet i et snuptag, og træk forsigtigt bagepapiret af undersiden mens den stadig er lidt lun. Lad bunden køle helt af.

Chokoladecreme

Hak chokoladen groft, og smelt den i en skål over et vandbad, eller i mikroovn og lad den køle en smule. Pisk flødeosten sammen med flormelis, og tilsæt fløden. Pisk nu videre i 1-2 minutter til du får en fast creme. Tilsæt den afkølede chokolade og pisk det hurtigt sammen.

Rul din roulade

Fordel din chokoladecreme (men husk at gemme en smule til at pynte toppen) i et jævnt lag udover hele din roulade bund. Drys friske hindbær og knuste Noblesse udover, og tryk det forsigtigt ned i cremen.

Nu skal rouladen rulles. Brug bagepapiret til at løfte kagen ind over sig selv, og brug hænderne til forsigtigt at forme rouladen mens du ruller den. Skær enderne af og pynt med chokoladecreme, friske hindbær og Noblesse.

Måske du også vil kunne lide ...

Jeg skaber fortryllende

Events og kurser

Kom med på ét af mine kagekurser, hvor jeg garanterer smil, højt humør og masser af udfordringer og lækkerier!
Eller vil du hellere lære at lave dit helt eget surdejsbrød? Ægte italiensk pizza? Eller noget helt tredje? Så kan vi også sagtens finde ud af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld nyhedsbrev

... og få 10% rabat på din næste ordre* 🍕

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og bliv en del af mit italienske univers!
Få eksklusive opdateringer om de nyeste opskrifter, tilbud på vores lækre produkter og vær blandt de første til at modtage information om mine nylancerede pizzakurser.
Tak for at være en del af Jons Madklub-familien!

Ved at tilmelde dig accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Jon’s Madklub. Herunder info omkring nye kursusdatoer, nye produkter og andet lækkert pizzaindhold. Vi respekterer dit privatliv og sender kun relevant indhold.
* Rabatten er gyldig på udvalgte produkter (omfatter ikke pizzaovn, kurser, gavekort og pizzakit