Marabou Noblesse sommerlagkage
Sværhedsgrad
Fun facts
Annonce // Opskriften er udviklet i samarbejde med Marabou
Du skal bruge
1 pakke lagkagebunde, eller 3 stk hjemmelavede
Fyld 1:
150g sukker
150g citronsaft
150g hele æg
2 blade husblas
200g philadelphia flødeost
Fyld 2:
150g marabou mælkechokolade
3 dl flødeskum
Pynt:
2 dl flødeskum
1 bakke jordbær
1 æske Noblesse (antal efter humør og smag)
Lidt revet Marabou mælkechokolade
Sådan gør du
Start med at lave din lemoncurd. Hæld sukker, citronsaft og æg op i en gryde, og lad det koge langsomt op, mens du rører i det konstant. Læg husblas i blød i kold vand imens. Når cremen er begyndt at tykne, må den gerne koge op mens du fortsat rører konstant. Opløs husblassen heri, og stil curden på køl i 30 minutter.
Fyld 1:
Pisk Philadelphia og lemon curd til en lidt tyk creme.
Fyld 2:
Smelt Marabou mælkechokolade i mikrobølgeovnen eller i vandbad og lad afkøle. Pisk fløden og bland den med chokoladen. Smør fyld 1 på den nederste bund og læg ny bund ovenpå, smør dernæst fyld 2 på denne og afslut med en bund på toppen. Nu er kagen klar til at blive pyntet.
Pynt:
Sprøjt kagen med flødeskum og pynt med halve jordbær og Noblesse. Slut evt. af med lidt revet marabou mælkechokolade.
Jeg skaber fortryllende
Events og kurser
Kom med på ét af mine kagekurser, hvor jeg garanterer smil, højt humør og masser af udfordringer og lækkerier!
Eller vil du hellere lære at lave dit helt eget surdejsbrød? Ægte italiensk pizza? Eller noget helt tredje? Så kan vi også sagtens finde ud af det.