Marabou Noblesse sommerlagkage

3 timer
8-10 personer

Sværhedsgrad

Facebook
Twitter
Email
Print

Du skal bruge

1 pakke lagkagebunde, eller 3 stk hjemmelavede

Fyld 1:

150g sukker

150g citronsaft

150g hele æg

2 blade husblas

200g philadelphia flødeost

Fyld 2:

150g marabou mælkechokolade

3 dl flødeskum

Pynt:

2 dl flødeskum

1 bakke jordbær

1 æske Noblesse (antal efter humør og smag)

Lidt revet Marabou mælkechokolade

Fun facts

Annonce // Opskriften er udviklet i samarbejde med Marabou

Sådan gør du

Start med at lave din lemoncurd. Hæld sukker, citronsaft og æg op i en gryde, og lad det koge langsomt op, mens du rører i det konstant. Læg husblas i blød i kold vand imens. Når cremen er begyndt at tykne, må den gerne koge op mens du fortsat rører konstant. Opløs husblassen heri, og stil curden på køl i 30 minutter.

Fyld 1:

Pisk Philadelphia og lemon curd til en lidt tyk creme.

Fyld 2:

Smelt Marabou mælkechokolade i mikrobølgeovnen eller i vandbad og lad afkøle. Pisk fløden og bland den med chokoladen. Smør fyld 1 på den nederste bund og læg ny bund ovenpå, smør dernæst fyld 2 på denne og afslut med en bund på toppen. Nu er kagen klar til at blive pyntet.

Pynt:

Sprøjt kagen med flødeskum og pynt med halve jordbær og Noblesse. Slut evt. af med lidt revet marabou mælkechokolade.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.