Kurv

Miso Ramen

1 time
2-4 personer

Sværhedsgrad

2

Fun facts

Annonce // Opskrift udviklet i samarbejde med Eva Solo

Herunder finder du opskriften på en super nem og lækker MISO RAMEN! Jeg har brugt den store Multi Gryde på 6.5 L fra Eva Solo, til både at koge æg, nudler og kyllingebouillon. Gryden har en solid og jævn varmefordeling, som gør det superlet at lave mad. Og så kan den tilmed bruges på alle varmkilder. Men noget af det allerbedste ved gryden er dens hældekant som gør den enormt. Den sikrer at du ikke spilder. Det er særligt smart når man laver Ramen 😉 Det vil du opleve når du selv kommer i køkkenet, og bruger den fantastiske gryde. Prøv opskriften herunder! Derudover har jeg serveret min Ramen i Legio Nova termoskålen fra Eva Trio (0,8 L) som holder på varmen (deraf navnet, termo) hvilket jo er helt genialt når man som mig laver en varm nudelsuppe! Ja, og så er den jo også pæn 😉

Du skal bruge

Miso Ramen base

(Nok til ca. 4 portioner – du kan altid lave mere, og
opbevare resten på køl til en anden dag!)
En stor tommelfinger størrelse ingefær
4 spsk. miso pasta
2 spsk. mirin
2 spsk. fishsauce
2 spsk. risvinseddike
2 spsk. soya
2 spsk. sesamolie

Hønsebouillon (ca. 0,5-0,75L pr person)

Soyamarinerede æg
1 æg pr. person
Soya

Toppings

Tofu
Nudler
Bambusskud
Bønnespirer
Svampe
Forårsløg
Sesamfrø

 

Sådan gør du

Bland alle ingredienser sammen til din ramen base , og stil til side. Opvarm kyllingebouillon (ca. 0,5-0,75 liter pr person) og hold den varm til
suppen skal serveres.

Kog dine æg i 6-7 minutter, til de er blødkogte. Pil dem og læg dem en skål så de er nogenlunde dækket med soya. Lad stå i 10-15 minutter. Kan opbevares på køl i op til en uge. Jo længere tid de trækker, jo mere smag og farve får de.

Kog dine nudler som anvist på pakken. Si og sæt til side. Skær din tofu i tynde strimler og stil til side. Snit dine forårsløg fint og stil til side. Vask svampene og stil til side. Anret din Ramen med 1-2 spsk. Miso Ramen base og hæld 2-3 store suppeskeer suppe henover. Rør godt rundt, og læg dine nudler heri. Top med tofu, æg og resten af dine grøntsager og server med spisepinde.

Måske du også vil kunne lide ...

Jeg skaber fortryllende

Events og kurser

Kom med på ét af mine kagekurser, hvor jeg garanterer smil, højt humør og masser af udfordringer og lækkerier!
Eller vil du hellere lære at lave dit helt eget surdejsbrød? Ægte italiensk pizza? Eller noget helt tredje? Så kan vi også sagtens finde ud af det.

2 comments

  1. Sofie Hansen

    Bruger du lys eller mørk miso til din ramen?

    1. Lys smager mildere – mørk er mørkere. Du kan bruge begge. Men tror jeg plejer at bruge den lyse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld nyhedsbrev

... og få 10% rabat på din næste ordre* 🍕

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og bliv en del af mit italienske univers!
Få eksklusive opdateringer om de nyeste opskrifter, tilbud på vores lækre produkter og vær blandt de første til at modtage information om mine nylancerede pizzakurser.
Tak for at være en del af Jons Madklub-familien!

Ved at tilmelde dig accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Jon’s Madklub. Herunder info omkring nye kursusdatoer, nye produkter og andet lækkert pizzaindhold. Vi respekterer dit privatliv og sender kun relevant indhold.
* Rabatten er gyldig på udvalgte produkter (omfatter ikke pizzaovn, kurser, gavekort og pizzakit