Nduja pasta m. burrata, broccolini og parmesan
Sværhedsgrad
Fun facts
Super enkel, cremet, spicy og helt igennem en LÆKKER pastaret!
Obs: Du kan købe Nduja pølse online gennem @pizzashoppen.dk – ellers kan du forhøre dig hos din lokale italiener 😉
Du skal bruge
Ca. 200-250g tørret spaghetti
1 stor spsk Nduja pølse (Chorizo kan også bruges, hvis Nduja er svært at skaffe)
Ca. 100g bacon (Guanciale, eller anden god bacon)
3-4 små ansjosfileter (giver salt og umami smag)
2-3 små finthakkede hvidløg
2-3 spsk tomatpuré
1 hel burrata ost (En god bøffelmozzarella KAN også bruges)
Ca 0,5-1 hel kop kogevand fra pastaen
Topping:
Dampet broccolini
frisk basilikum
friskrevet parmesanost
peber
Sådan gør du
Start med at sprødstege din bacon på en varm pande. Hæld evt. en smule af fedtet fra. Tilsæt Nduja pølse, finthakket hvidløg og ansjosfileter sammen med og lad det stege i 2-3 minutter. Tilsæt nu tomatpuré og lad det stege og karamellisere i 4-5 minutter til det dufter kraftigt en smule brændt. Skru ned for varmen, og tilsæt din burrata ost. Lad den smelte, og rør saucen godt sammen. Kog din spaghetti i letsaltet vand til den stadig har lidt bid – og tilsæt din spaghetti til saucen. Justér konsistensen på saucen ved at hælde lidt kogevand fra pastaen, op på panden. Bland spaghetti og sauce godt sammen – og servér med det samme, med lidt dampet broccolini, friskrevet parmesan, basilikum og peber. Voila <3
Jeg skaber fortryllende
Events og kurser
Kom med på ét af mine kagekurser, hvor jeg garanterer smil, højt humør og masser af udfordringer og lækkerier!
Eller vil du hellere lære at lave dit helt eget surdejsbrød? Ægte italiensk pizza? Eller noget helt tredje? Så kan vi også sagtens finde ud af det.