Nduja pasta m. burrata, broccolini og parmesan

30 minutter
2 personer

Sværhedsgrad

Facebook
Twitter
Email
Print

Du skal bruge

Ca. 200-250g tørret spaghetti
1 stor spsk Nduja pølse (Chorizo kan også bruges, hvis Nduja er svært at skaffe)
Ca. 100g bacon (Guanciale, eller anden god bacon)
3-4 små ansjosfileter (giver salt og umami smag)
2-3 små finthakkede hvidløg
2-3 spsk tomatpuré
1 hel burrata ost (En god bøffelmozzarella KAN også bruges)
Ca 0,5-1 hel kop kogevand fra pastaen

Topping:
Dampet broccolini

frisk basilikum

friskrevet parmesanost

peber

 

Fun facts

Super enkel, cremet, spicy og helt igennem en LÆKKER pastaret!

Obs: Du kan købe Nduja pølse online gennem @pizzashoppen.dk – ellers kan du forhøre dig hos din lokale italiener 😉

 

Sådan gør du

Start med at sprødstege din bacon på en varm pande. Hæld evt. en smule af fedtet fra. Tilsæt Nduja pølse, finthakket hvidløg og ansjosfileter sammen med og lad det stege i 2-3 minutter. Tilsæt nu tomatpuré og lad det stege og karamellisere i 4-5 minutter til det dufter kraftigt en smule brændt. Skru ned for varmen, og tilsæt din burrata ost. Lad den smelte, og rør saucen godt sammen. Kog din spaghetti i letsaltet vand til den stadig har lidt bid – og tilsæt din spaghetti til saucen. Justér konsistensen på saucen ved at hælde lidt kogevand fra pastaen, op på panden. Bland spaghetti og sauce godt sammen – og servér med det samme, med lidt dampet broccolini, friskrevet parmesan, basilikum og peber. Voila <3

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.