Kanelsnegle
Sværhedsgrad
Fun facts
Annonce // Opskriften er udviklet i samarbejde med Oreo
Du skal bruge
Kanelsnegle
300ml sødmælk
20g gær
2 små æg
80g sukker
40g brun farin
1 lille tsk kardemomme
1 lille tsk salt
600-650g hvedemel
150g smør (stuetempereret)
Remonce
100g brun farin
100g sukker
200g smør (stuetempereret)
100g Oreo Crushed Cookies
1-2 spsk kanel
1 spsk hvedemel
EKSTRA! Flødeoste- creme (+10 min.)
75g smør (stuetempereret)
200g Philadelphia flødeost
80g flormelis
Sådan gør du
1) Opløs gær i mælk og tilsæt mel. Bland dejen sammen med smør, æg, sukker, brun farin, salt, kardemomme og resten af melet. Ælt dejen godt i hånden eller på røremaskine. Ælt til du får en blank, glat og smidig dej.
2) Læg dejen ud på et meldrysset bord, og lad den hvile tildækket i ca. 30 minutter. Lav din remonce imens.
3) Pisk smør, sukker og brun farin hurtigt sammen. Tilsæt kanel og hvedemel og pisk det hurtigt sammen. Bland dine Oreo Crushed Cookies i til sidst.
4) Sørg for at bruge lidt mel på bordet, så dejen ikke klistrer fast. Rul dejen tyndt ud i en stor rektangel, ca. 0,5-1 cm tyk.
5) Fordel et jævnt lag remonce udover hele dejen, og rul dejen til en pølse. Skær 12-14 brede stykker af dejen, og placer dem i en bageform m. bagepapir, så de ligger ved siden af hinanden. Tryk dem lidt flade med håndfladerne.
6) Lad sneglene efterhæve tildækket i ca. 1 time og 30 minutter.
7) Pisk stuetempereret smør sammen med flødeost og flormelis til en glat creme. Sæt på køl til den skal bruges.
8) Sæt ovnen på 180 grader alm. ovn, pensl kanelsneglene med et sammenpisket æg, og bag dem i ca. 20-25 minutter midt i ovnen. Afkøles på en rist.
9) Flødeostecremen fordeles til sidst henover kagen.
Jeg skaber fortryllende
Events og kurser
Kom med på ét af mine kagekurser, hvor jeg garanterer smil, højt humør og masser af udfordringer og lækkerier!
Eller vil du hellere lære at lave dit helt eget surdejsbrød? Ægte italiensk pizza? Eller noget helt tredje? Så kan vi også sagtens finde ud af det.