Pizzakursus for virksomheder

I løbet af kurset, vil I lære om hvad der kendetegner en ægte napolitansk pizza og høre en masse om, hvad der skal til, for at lykkes med at bage gode italienske pizzaer derhjemme. All the do’s and don’ts!

Som uddannet Pizzaiolo fra Napoli, vil jeg bruge omkring første halvdel af kurset på at dele ud af min store passion og ekspertise inden for at skabe autentisk napolitansk pizza med jer.

I får b.la. hands-on læring, hvor jeg trin for trin vil lære jer hemmelighederne bag dejen, saucen, toppingen, ovnen, alt sammen i ægte napolitansk stil. Vi kommer rigtig i dybden med hele processen, fra start til slut.

Og så vil i selvfølgelig nyde de lækreste napolitanske pizzaer, i nogensinde har smagt, lige fra ovnen.

Efterfølgende er der “fri leg” hvor man kan lave mange forskellige slags pizzaer (eller mere) da jeg medbringer et væld af lækre italienske råvarer – vi kommer til at lave klassikere – men helt sikkert også helt nye pizzaer og smagsoplevelser.

Hvor lang tid tager det?

Arrangementet tager ca. 3 timer (eller mere), afhængig af hvor meget i hygger jer, og gerne vil bage/spise. Der er i hvertfald pizza man kan spise ad libitum og rester kan man tage med sig videre i pizzaæsker.

Hvad koster det?

Det koster 16.000 for 20 personer (personpris 800 kr) og billigere hvis i er flere. For 30 personer, eller derover, er prisen 750 kr pr deltager. Priserne er ekskl moms.

Hvor mange kan man være?

Grundet min høje efterspørgsel, så laver jeg kun pizzakurser for minimium 20 personer. I kan sagtens stadig booke et kursus for 10 eller 15 personer, men prisen vil være beregnet ud fra min minimumspris for 20 personer. Vi kan både afvikle kurset ude hos jer, eller i mine lokaler i Aarhus C (men her kan vi dog max være 30 personer). Så længe I har lokalerne/kapaciteten, så har jeg mulighed for at opskalere mine kurser. Det foretrukne deltagerantal, for mig, ligger på mellem 20-30 personer. Men jeg har holdt kurser før 50+ deltagere. Og så har jeg også flere hænder/assistenter med 🙂

Der er mulighed for at jeg kan medbringe kameraudstyr samt en projektor, så jeg kan “live-streame” teknikkerne op på en storskærm, så alle kan følge med på samme tid.

Hvad skal VI stå for?

Jeg har alt med: ovne, udstyr og færdiglavet dej. Alt i skal have til rådighed er stikkontakter og bordplads. Medmindre vi skal være i mine lokaler i Aarhus C 🙂 Og drikkevarer skal i også selv klare 😉

OBS: Hvis arrangementet afholdes på Sjælland eller mere end 1,5 times kørsel fra århus (ca) , koster det 2000 kr yderligere 🙂

MULIGHED FOR TILKØB:

Ønsker i kurset afvikles på engelsk? No problemo – men det bliver med en ekstra omkostning på 1.500 kroner.

Afvikler vi arrangementet i MINE lokaler, kan I vælge at tilkøbe ad libitum drikkevarer: 2 slags hjemmebrygget specialøl, lokal produceret æblecider, italienske lemonader, sodavand mm. Dette koster 100 kr ekstra pr person (ex moms).

Ønsker i at få en lækker goodiebag, med lidt italienske råvarer med hjem til alle deltagere? Dette koster 50 kr pr person (ex moms)

Hvor lang tid tager det?

ca. 3 timer

Hvad skal jeg medbringe?

Ingenting! Vi sørger for alt 🙌

Hvor er det henne?

Hos os eller jer, i bestemmer.

AFBESTILLING:

I tilfælde af ændring af deltagerantal, skal jeg senest have besked om dette 3 dage før arrangementets afholdelse.  I tilfælde af eventuel aflysning af arrangementet, kan dette senest ske 14 dage før arrangementets afholdelsesdato. Hvis ikke dette overholdes, vil jeg opkræve 50% betaling af den aftalte sum. 

For mere info eller booking af kurser

Kontakt mig på jde@jonsmadklub.dk

Har du spørgsmål om produkter eller andre slags henvendelser, så brug "kontakt mig" formularen her til højre -->

Kontakt Mig