Spaghetti i tomatsauce m. Plantbased balls
Sværhedsgrad
Fun facts
Annonce // Opskrift udviklet i samarbejde med Hälsans Kök
Elsker du ikke også at lave lækre og nemme pastaretter? Det gør jeg i hvertfald! Og min yndlingspasta er helt klart spaghetti! Og nu får du her en opskrift på en super lækker pastaret, som endda er plantebaseret – den er nemlig lavet med de lækre Plant-based balls fra Hälsans Kök. Opskriften står herunder:
Du skal bruge
1 pakke Plant-based balls fra Hälsans Kök
Ca. 80g tørret (eller frisk) spaghetti pr person
Olivenolie
2 små løg
2-3 fed hvidløg
Lidt tørret chili (valgfrit)
2 dåser tomat
2 spsk tomatpuré
1 tsk tørret basilikum
1 tsk tørret oregano
1 tsk bouillon
1 tsk sukker
Lidt salt og peber
Topping:
Friskrevet parmesan ost og frisk basilikum
Sådan gør du
Opvarm en smule olivenolie i en gryde v. middelhøj varme. Hak løg og hvidløg fint og steg det i gryden i et par minutter, til løgene er lyse og gennemsigtige. Tilsæt også lidt tørret eller frisk chili hvis du har lyst.
Skru højt op for varmen, og tilsæt tomatpuré og rist det i gryden i 7-8 minutter, til det begynder at karamellisere og dufte dejligt. Tilsæt nu dåsetomat sammen med alle krydderierne og lad retten simre i 10-15 minutter. Smag til med salt og peber.
Tilsæt nu Plant-based balls til gryden, de kan både tilsættes enten optøede eller direkte fra frost. Lad nu retten stå og simre i 10-15 minutter yderligere.
Kog din spaghetti i en gryde med letsaltet vand, til de er al dente, og hæld vandet fra. Hæld al spaghettien op i gryden, bland det hele godt rundt, så spaghettien får smag af al tomatsaucen. Du kan selvfølgelig også servere det hver for sig, med saucen oven på. Det er op til dig 🙂
Server med friskrevet parmesan og frisk basilikum. Velbekomme!
Jeg skaber fortryllende
Events og kurser
Kom med på ét af mine kagekurser, hvor jeg garanterer smil, højt humør og masser af udfordringer og lækkerier!
Eller vil du hellere lære at lave dit helt eget surdejsbrød? Ægte italiensk pizza? Eller noget helt tredje? Så kan vi også sagtens finde ud af det.