Spaghetti i tomatsauce m. Plantbased balls
Sværhedsgrad
Du skal bruge
1 pakke Plant-based balls fra Hälsans Kök
Ca. 80g tørret (eller frisk) spaghetti pr person
Olivenolie
2 små løg
2-3 fed hvidløg
Lidt tørret chili (valgfrit)
2 dåser tomat
2 spsk tomatpuré
1 tsk tørret basilikum
1 tsk tørret oregano
1 tsk bouillon
1 tsk sukker
Lidt salt og peber
Topping:
Friskrevet parmesan ost og frisk basilikum
Fun facts
Annonce // Opskrift udviklet i samarbejde med Hälsans Kök
Elsker du ikke også at lave lækre og nemme pastaretter? Det gør jeg i hvertfald! Og min yndlingspasta er helt klart spaghetti! Og nu får du her en opskrift på en super lækker pastaret, som endda er plantebaseret – den er nemlig lavet med de lækre Plant-based balls fra Hälsans Kök. Opskriften står herunder:
Sådan gør du
Opvarm en smule olivenolie i en gryde v. middelhøj varme. Hak løg og hvidløg fint og steg det i gryden i et par minutter, til løgene er lyse og gennemsigtige. Tilsæt også lidt tørret eller frisk chili hvis du har lyst.
Skru højt op for varmen, og tilsæt tomatpuré og rist det i gryden i 7-8 minutter, til det begynder at karamellisere og dufte dejligt. Tilsæt nu dåsetomat sammen med alle krydderierne og lad retten simre i 10-15 minutter. Smag til med salt og peber.
Tilsæt nu Plant-based balls til gryden, de kan både tilsættes enten optøede eller direkte fra frost. Lad nu retten stå og simre i 10-15 minutter yderligere.
Kog din spaghetti i en gryde med letsaltet vand, til de er al dente, og hæld vandet fra. Hæld al spaghettien op i gryden, bland det hele godt rundt, så spaghettien får smag af al tomatsaucen. Du kan selvfølgelig også servere det hver for sig, med saucen oven på. Det er op til dig 🙂
Server med friskrevet parmesan og frisk basilikum. Velbekomme!