Spaghetti i tomatsauce m. Plantbased balls

30-45 min
2 personer

Sværhedsgrad

2

Fun facts

Annonce // Opskrift udviklet i samarbejde med Hälsans Kök

 

Elsker du ikke også at lave lækre og nemme pastaretter? Det gør jeg i hvertfald! Og min yndlingspasta er helt klart spaghetti! Og nu får du her en opskrift på en super lækker pastaret, som endda er plantebaseret – den er nemlig lavet med de lækre Plant-based balls fra Hälsans Kök. Opskriften står herunder:

Du skal bruge

1 pakke Plant-based balls fra Hälsans Kök

Ca. 80g tørret (eller frisk) spaghetti pr person

Olivenolie

2 små løg

2-3 fed hvidløg

Lidt tørret chili (valgfrit)

2 dåser tomat

2 spsk tomatpuré

1 tsk tørret basilikum

1 tsk tørret oregano

1 tsk bouillon

1 tsk sukker

Lidt salt og peber

 

Topping:
Friskrevet parmesan ost og frisk basilikum

Sådan gør du

Opvarm en smule olivenolie i en gryde v. middelhøj varme. Hak løg og hvidløg fint og steg det i gryden i et par minutter, til løgene er lyse og gennemsigtige. Tilsæt også lidt tørret eller frisk chili hvis du har lyst.

Skru højt op for varmen, og tilsæt tomatpuré og rist det i gryden i 7-8 minutter, til det begynder at karamellisere og dufte dejligt. Tilsæt nu dåsetomat sammen med alle krydderierne og lad retten simre i 10-15 minutter. Smag til med salt og peber.

Tilsæt nu Plant-based balls til gryden, de kan både tilsættes enten optøede eller direkte fra frost. Lad nu retten stå og simre i 10-15 minutter yderligere.

Kog din spaghetti i en gryde med letsaltet vand, til de er al dente, og hæld vandet fra. Hæld al spaghettien op i gryden, bland det hele godt rundt, så spaghettien får smag af al tomatsaucen. Du kan selvfølgelig også servere det hver for sig, med saucen oven på. Det er op til dig 🙂

 

Server med friskrevet parmesan og frisk basilikum. Velbekomme!

Måske du også vil kunne lide ...

Jeg skaber fortryllende

Events og kurser

Kom med på ét af mine kagekurser, hvor jeg garanterer smil, højt humør og masser af udfordringer og lækkerier!
Eller vil du hellere lære at lave dit helt eget surdejsbrød? Ægte italiensk pizza? Eller noget helt tredje? Så kan vi også sagtens finde ud af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld nyhedsbrev

... og få 10% rabat på din næste ordre* 🍕

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og bliv en del af mit italienske univers!
Få eksklusive opdateringer om de nyeste opskrifter, tilbud på vores lækre produkter og vær blandt de første til at modtage information om mine nylancerede pizzakurser.
Tak for at være en del af Jons Madklub-familien!

Ved at tilmelde dig accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Jon’s Madklub. Herunder info omkring nye kursusdatoer, nye produkter og andet lækkert pizzaindhold. Vi respekterer dit privatliv og sender kun relevant indhold.
* Rabatten er gyldig på udvalgte produkter (omfatter ikke pizzaovn, kurser, gavekort og pizzakit