Vegetarisk quesadilla
Sværhedsgrad
Fun facts
Annonce // Opskrift udviklet i samarbejde med NO FAIRYTALES
Idéen om at tage noget brød, og lægge rundt om en masse fyld, er genialt. Det findes mange steder, og i mange variationer. Oftest er det inden for fast foodkategorien, og med et kedeligt lyst brød, som ikke smager af noget. Min quesadilla er faktisk også fast food. Men bare med mange flere grøntsager, og med masser af smag! Tortilla brødene fra No Fairytales består nemlig af 45% grøntsager og har et højt indhold af fibre. Derudover smager de også rigtig godt, og har en super god konsistens! Det er faktisk svært at tro, at der er SÅ mange grøntsager i. Men den er god nok. Prøv dem selv! De er super nice. Du kan finde dem i køledisken i Netto, Føtex og Bilk.
HER FÅR DU OPSKRIFTEN PÅ MINE VEGETARISKE QUESADILLAS
Du skal bruge
300g kogte Limabønner, kidneybønner eller kikærter
saft og skal fra 1 hel citron
en håndfuld revet parmesanost eller 1 hel bøffel-mozzarella
salt og peber
½ spidskål, finthakket
en håndfuld frisk spinat
3-4 tsk grøn pesto
Sådan gør du
Bland bønner, citronskal- og saft, revet parmesan (eller mozzarella, men tilsæt så først den til sidst), salt og peber sammen i en står skål, og blend med en stavblender til en tyk mos. Hak spidskålet fint, og tilsæt til massen. Smag til med citron og evt. mere salt.
Samling af quesadilla
Fordel 2-3 spiseskeer bønnemos ovenpå din pandekage, dernæst, mozzarella ost, en håndfuld frisk spinat, og nogle små klatter pesto. Fold pandekagen på midten, og læg den ene side ind over, så du får en halvmåne quesadilla. Steg begge sider på en stegepande ved høj varme med lidt olie på, til den bliver dejligt gyldenbrun. Afkøl en smule, skær ud i trekanter og servér lun med ekstra pesto til.
Jeg skaber fortryllende
Events og kurser
Kom med på ét af mine kagekurser, hvor jeg garanterer smil, højt humør og masser af udfordringer og lækkerier!
Eller vil du hellere lære at lave dit helt eget surdejsbrød? Ægte italiensk pizza? Eller noget helt tredje? Så kan vi også sagtens finde ud af det.