Chokoladekage
Sværhedsgrad
Du skal bruge
Chokoladekage
280g hvedemel
80g kakaopulver
1 stor tsk bagepulver
1 tsk salt
100 ml mælk
100g creme fraiche
220g smør
220g sukker
4 store æg
2 tsk vaniljesukker
200g crushed Oreo Crushed
Cookies (vendt i dejen)
Oreo creme
Oreo Crushed Cookies creme
400g philadelphia ost
3 dl fløde
100g flormelis
100g Oreo Crushed Cookies + ekstra til pynt
Fun facts
Annonce // Opskrift er udviklet i samarbejde med Oreo
Sådan gør du
1) Bland mel, kakaopulver, bagepulver, vaniljesukker og salt sammen.
2) Bland mælk og creme fraiche sammen i en anden skål.
3) Pisk smør og sukker luftigt i 3-5 minutter. Tilsæt 1 æg af gangen, og pisk det godt i massen.
4) Tilsæt halvdelen af de tørre ingredienser, og fold forsigtigt ind i massen
5) Tilsæt mælke/cremefraiche blandingen og vend godt sammen.
6) Tilsæt de resterende tørre ingredienser, og vend Oreo Crushed Cookies i massen.
7) Hæld massen i en form og bag i ovnen v. 170 grader alm ovn i ca. 25-35 minutter, eller til en gaffel kommer rent ud.
8) Lad kagen køle helt.
9) Lav din Oreo creme imens.
Oreo creme
1) Pisk philadelphia ost og flormelis sammen i en skål
2) Pisk fløden i en anden skål, til en let-pisket flødeskum
3) Blend oreo crumbs til støv i en nøddehakker el. foodprocesser
4) Vend de to blandinger sammen, og tilsæt Oreo Crushed Cookies-støv. Vend sammen.
5) Fordel cremen på den afkølede kage og drys slutteligt med ekstra Oreo Crushed Cookies
Du kan også bruge dejmassen til muffins. Husk at toppe den med Oreo til sidst.