Brownie
FUN FACTS
DU SKAL BRUGE
250g mørk chokolade
125g smør
4 æg (200g i alt) (stuetemperatur)
180g sukker
100g brun farin
50g mørk muscovado sukker (kan erstattes med mere brun farin)
65g mel
2 spsk kakao (med toppe)
1 tsk havssalt
SÅDAN GØR DU
Smelt chokolade og smør langsomt i en skål over et vandbad, og lad det køle til stuetemperatur.
Bland æg, sukker og brun farin sammen i en stor skål, og pisk det sammen med en el-pisker i ca. 2-3 minutter, til det bliver en let og luftig æggesnaps.
Tilsæt smør/chokoladeblandingen til æggene, og vend det forsigtigt sammen med en dejskraber.
Sigt de resterende tørre ingredienser op i dejen, og vend blandingen sammen med en dejskraber. Drys evt. med lidt ekstra havsalt på toppen!
Bag i ovnen v. 170 grader i ca. 25 minutter.
Lad kagen køle helt ned, gerne i køleskabet i minimum 3 timer, så bliver den helt konfektagtig og lækker!
TIPS: Du kan evt. vende 100g hakket hvid, lys eller mørk chokolade i dejen til sidst, inden du bager den, så bliver det kun ekstra delicious!
0 kommentarer