Brownie

45 minutter
Medium
Sværhedsgrad 3
Bedømmelse
4.8/5 (57 bedømmelser)

FUN FACTS

DU SKAL BRUGE

250g mørk chokolade 125g smør 4 æg (200g i alt) (stuetemperatur) 180g sukker 100g brun farin 50g mørk muscovado sukker (kan erstattes med mere brun farin) 65g mel 2 spsk kakao (med toppe) 1 tsk havssalt

SÅDAN GØR DU

Smelt chokolade og smør langsomt i en skål over et vandbad, og lad det køle til stuetemperatur. Bland æg, sukker og brun farin sammen i en stor skål, og pisk det sammen med en el-pisker i ca. 2-3 minutter, til det bliver en let og luftig æggesnaps. Tilsæt smør/chokoladeblandingen til æggene, og vend det forsigtigt sammen med en dejskraber. Sigt de resterende tørre ingredienser op i dejen, og vend blandingen sammen med en dejskraber. Drys evt. med lidt ekstra havsalt på toppen! Bag i ovnen v. 170 grader i ca. 25 minutter. Lad kagen køle helt ned, gerne i køleskabet i minimum 3 timer, så bliver den helt konfektagtig og lækker! TIPS: Du kan evt. vende 100g hakket hvid, lys eller mørk chokolade i dejen til sidst, inden du bager den, så bliver det kun ekstra delicious!

0 kommentarer

Skriv en kommentar

MÅSKE DU OGSÅ VIL KUNNE LIDE ...

Banankage

13. November 2025 /// Brød og bagværk, Kager & Tærter, Slik & dessert
Læs mere »

Brownie

13. November 2025 /// Brød og bagværk, Kager & Tærter, Slik & dessert
Læs mere »

SWEET ’N’ SPICY PIZZA

27. October 2025 /// Aftensmad, Pizza
Læs mere »

Jeg skaber fortryllende

EVENTS OG KURSER

Kom med på ét af mine kagekurser, hvor jeg garanterer smil, højt humør og masser af udfordringer og lækkerier!

Eller vil du hellere lære at lave dit helt eget surdejsbrød? Ægte italiensk pizza? Eller noget helt tredje? Så kan vi også sagtens finde ud af det.

Se aktuelle Events