Marabou Noblesse sommerlagkage
FUN FACTS
Annonce // Opskriften er udviklet i samarbejde med Marabou
DU SKAL BRUGE
1 pakke lagkagebunde, eller 3 stk hjemmelavede
Fyld 1:
150g sukker
150g citronsaft
150g hele æg
2 blade husblas
200g philadelphia flødeost
Fyld 2:
150g marabou mælkechokolade
3 dl flødeskum
Pynt:
2 dl flødeskum
1 bakke jordbær
1 æske Noblesse (antal efter humør og smag)
Lidt revet Marabou mælkechokolade
SÅDAN GØR DU
Start med at lave din lemoncurd. Hæld sukker, citronsaft og æg op i en gryde, og lad det koge langsomt op, mens du rører i det konstant. Læg husblas i blød i kold vand imens. Når cremen er begyndt at tykne, må den gerne koge op mens du fortsat rører konstant. Opløs husblassen heri, og stil curden på køl i 30 minutter.
Fyld 1:
Pisk Philadelphia og lemon curd til en lidt tyk creme.
Fyld 2:
Smelt Marabou mælkechokolade i mikrobølgeovnen eller i vandbad og lad afkøle. Pisk fløden og bland den med chokoladen. Smør fyld 1 på den nederste bund og læg ny bund ovenpå, smør dernæst fyld 2 på denne og afslut med en bund på toppen. Nu er kagen klar til at blive pyntet.
Pynt:
Sprøjt kagen med flødeskum og pynt med halve jordbær og Noblesse. Slut evt. af med lidt revet marabou mælkechokolade.
0 kommentarer